ZF Transfer Case

The transfer case is the most important driveline component in any all-wheel drive vehicle. It distributes the propulsive power which comes from the engine and the main gearbox to the front and rear axles. When you purchase a ZF transfer case you get the world market leader of transfer cases. They have decades of experience in the development and production of transfer cases. They are used in a wide variety of civilian and military all-wheel drive vehicles. ZF provides for a highly comprehensive program of transfer cases which are available for input torques of 10 000 Nm to 35 000 Nm and are designed for the medium-duty and heavy all-wheel drive commercial vehicle sector.

Di Transfer Global Case Supply kami stock anyar jeung diwangun deui bisi mindahkeun ZF, bagian ngagantian sarta nyieun pakakas, sadayana model nu sadia. Taros Kami keur bantuan 877-776-4600.

ZF kasus mindahkeun dicirikeun ku:

  • Desain ci tur beurat-dioptimalkeun
  • speeds input tinggi
  • pompa minyak Integrated (meunang milih), pikeun cooling éksternal
  • Operasi nepi ka dua numput steering darurat
  • Dua jarak aci sadia (VG 1600 / VG 2000)
  • Cocog sareng ADM 2 (Manajemén otomatis Girang-Train)
  • meunang milih: Engageable PTO (2 000 nm)
ZF VG 750 Transfer Case

ZF VG 750 Case mindahkeun

ZF VG 1600 Transfer Case

ZF VG 1600 Case mindahkeun

ZF VG 2700 Transfer Case

ZF VG 2700 Case mindahkeun

ZF VG 2000 Transfer Case

ZF VG 2000 Case mindahkeun

ZF Transfer Case
spésifikasi VG 750 2 kagancangan VG 1600 2 kagancangan VG 2000 2 kagancangan VG 2700 2 kagancangan
Input torsi Max. (nm) 10,000 18,000 25,000 35,000
Input Speed ​​Max. (rpm) 3,500 2,800 2,800 2,800
Gear Rasio 1st gear / 2nd gear 1./2. .89/1.54 .89/1.54 .91/1.41
nyebarkeun 2.00 1.73 1.73 1.55
diferensial 1:2.00 1:2.696 1:2.696 1:2.60
aci Jarak (mm) 270 300 atawa 396 300 atawa 396 400
beurat 253.5 lbs (115 kg) 369.3 lbs (290 kg) 727.5 lbs (330 kg) 992 lbs (150 kg)

Sagala model hal mindahkeun rebuilt di stock siap ngilikan sakuliah dunya kiwari. Hiji panggero ka kami tur bisa nyadiakeun pengiriman barang internasional kalawan layanan dinten anu sami sadia.

877-776-4600 / 407-872-1901
nelepon kiwari, nampi hal mindahkeun ZF anjeun isukan!