ZF Case Transfer

The transfer case is the most important driveline component in any all-wheel drive vehicle. It distributes the propulsive power which comes from the engine and the main gearbox to the front and rear axles. When you purchase a ZF transfer case you get the world market leader of transfer cases. They have decades of experience in the development and production of transfer cases. They are used in a wide variety of civilian and military all-wheel drive vehicles. ZF provides for a highly comprehensive program of transfer cases which are available for input torques of 10 000 Nm to 35 000 Nm and are designed for the medium-duty and heavy all-wheel drive commercial vehicle sector.

Në të Transferimit Global Rasti Furnizim kemi aksioneve të reja dhe rindërtuar ZF transferimit rastin, pjesë këmbimi dhe rindërtuar kits, Të gjitha modelet janë në dispozicion. Na kontaktoni për asistencë 877-776-4600.

rastet e transferimit ZF janë karakterizuar nga:

  • Dizajn kompakt dhe pesha-optimizuar
  • input të lartë shpejtësi
  • pompë Integruar të naftës (fakultativ), për ftohje të jashtme
  • Operacioni deri në dy pompa drejtues emergjente
  • Dy distancat bosht dispozicion (VG 1600 / VG 2000)
  • Compatible me ADM 2 (Menaxhimi Automatic Drive-Train)
  • fakultativ: te lidhur PTO (2 000 Nm)
ZF VG 750 Transfer Case

ZF VG 750 Rasti Transfer

ZF VG 1600 Transfer Case

ZF VG 1600 Rasti Transfer

ZF VG 2700 Transfer Case

ZF VG 2700 Rasti Transfer

ZF VG 2000 Transfer Case

ZF VG 2000 Rasti Transfer

ZF Case Transfer
specifikimet VG 750 2 shpejtësi VG 1600 2 shpejtësi VG 2000 2 shpejtësi VG 2700 2 shpejtësi
Input Torque Max. (Nm) 10,000 18,000 25,000 35,000
Speed ​​Input Max. (rpm) 3,500 2,800 2,800 2,800
Gear gear Raporti 1 / gear 2 1./2. .89/1.54 .89/1.54 .91/1.41
përhapje 2.00 1.73 1.73 1.55
diferencial 1:2.00 1:2.696 1:2.696 1:2.60
Shaft Distance (mm) 270 300 ose 396 300 ose 396 400
peshë 253.5 lbs (115 kg) 369.3 lbs (290 kg) 727.5 lbs (330 kg) 992 lbs (150 kg)

Çdo modele rast transferimi rindërtuar në magazinë gati për të anijeve në mbarë botën sot. Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë transportin detar ndërkombëtar me shërbim të njëjtën ditë në dispozicion.

877-776-4600 / 407-872-1901
Telefononi sot, marrin ZF transferimit rastin tuaj nesër!