ZF Трансфер на случај2018-11-15T12:29:47+00:00

ZF Трансфер на случај

The transfer case is the most important driveline component in any all-wheel drive vehicle. It distributes the propulsive power which comes from the engine and the main gearbox to the front and rear axles. When you purchase a ZF transfer case you get the world market leader of transfer cases. They have decades of experience in the development and production of transfer cases. They are used in a wide variety of civilian and military all-wheel drive vehicles. ZF provides for a highly comprehensive program of transfer cases which are available for input torques of 10 000 Nm to 35 000 Nm and are designed for the medium-duty and heavy all-wheel drive commercial vehicle sector.

На Глобал Трансфер на случај на снабдувачки Ние акции нови и реконструирани, преносот ZF, резервни делови и обнова на колекции, Сите модели не се достапни. Контактирајте не за помош 877-776-4600.

случаи трансфер ZF се карактеризираат со:

  • Компактен и тежина оптимизиран дизајн
  • Голема брзина на влез
  • Интегрирана пумпа нафта (изборен), за надворешно ладење
  • Работењето на до две итни случаи за управување пумпи
  • Две вратило растојанија на располагање (VG 1600 / VG 2000)
  • Компатибилен со ADM 2 (Автоматско Drive-воз за управување со)
  • Изборен: ангажиран PTO (2 000 nm)
ZF VG 750 Transfer Case

ZF VG 750 трансфер на случај

ZF VG 1600 Transfer Case

ZF VG 1600 трансфер на случај

ZF VG 2700 Transfer Case

ZF VG 2700 трансфер на случај

ZF VG 2000 Transfer Case

ZF VG 2000 трансфер на случај

ZF Трансфер на случај
спецификацииVG 750 2 брзинаVG 1600 2 брзинаVG 2000 2 брзинаVG 2700 2 брзина
Внесете Макс вртежен момент. (nm)10,00018,00025,00035,000
Внесете Брзина Макс. (вртежи во минута)3,5002,8002,8002,800
Менувач сооднос 1-ва брзина / 2-ра брзина1./2..89/1.54.89/1.54.91/1.41
ширење2.001.731.731.55
диференцијални1:2.001:2.6961:2.6961:2.60
вратило Одалеченост (mm)270300 или 396300 или 396400
Тежина253.5 lbs (115 килограм)369.3 lbs (290 килограм)727.5 lbs (330 килограм)992 lbs (150 килограм)

Секое модели трансфер обновеното случај во парк подготвен да брод во светот денес. Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот со истиот ден услуга достапна.

877-776-4600 / 407-872-1901
Повик денес, добиете вашиот случај трансфер ZF утре!

Call Now Button
Call Us
Делови