Case mindahkeun

Kumaha Teu a Gawé Transfer Case?

The transfer case transfers power from the pangiriman to the front and rear axles by means of drive shafts. It also synchronizes the difference between the rotation of the front and rear wheels and may contain one or more sets of low range gears for off-road use. Mindahkeun kasus masihan anjeun kakawasaan sagala roda drive, sangkan anjeun tiasa nyandak truk anjeun dimana karya mangrupa. Naon rupa bumi nu; sakuliah keusik, leutak, es, atawa salju, anjeun bakal boga kakuatan maksimum dina sakabéh speeds transmisi na di ngan ngeunaan widang naon waé aplikasi kaluar-raya.

transfer case parts view

Handap mangrupakeun aplikasi umum:

  • seuneu truk

  • Mixers transit

  • dump & blok truk

  • pertanian & Rigs pertambangan

  • Sweepers

  • logging Unit

  • Kandaraan militér

  • Minyak jeung Cai pangeboran Rigs

bagian ngagantian Borg Warner
Fabco Transfer Kasus
Mack Treuk Transfer Kasus
bagian treuk Anyar Modal Gear
Oshkosh Treuk
Rebuilt Rockwell Transfer Kasus
bagian Spicer Treuk
bagian ngagantian ZF

Pilih make anjeun di handap:

Kasus Transfer Anyar
Borg Warner Transfer Kasus
Fabco Transfer Kasus
Mack Transfer Kasus
Anyar Modal Gear Transfer Kasus
Oshkosh Transfer Kasus
Rockwell Transfer Kasus
Spicer Transfer Kasus
ZF Transfer Kasus

Simkuring gaduh sakabeh model di stock siap ngilikan sakuliah dunya kiwari.
Hiji panggero ka kami tur bisa nyadiakeun pengiriman barang internasional.

877-776-4600 atawa 407-872-1901
nelepon kiwari, nampi hal mindahkeun anjeun isukan!