Rasti Transfer

Si e bën një punë Rasti Transfer?

The transfer case transfers power from the transmetim to the front and rear axles by means of drive shafts. It also synchronizes the difference between the rotation of the front and rear wheels and may contain one or more sets of low range gears for off-road use. rastet e transferimit të ju jap fuqinë e të gjitha-wheel drive, kështu që ju mund të merrni kamionë tuaj, ku puna është. Çfarëdo terrenit; nëpër rërë, baltë, akull, ose borë, ju do të keni fuqi maksimale në të gjitha shpejtësi transmetimit dhe vetëm në lidhje me çdo kërkesë off-autostradë.

transfer case parts view

Më poshtë janë aplikacione të zakonshme:

  • Fire Trucks

  • Mixers Transit

  • Grumbull mbeturinash & Blloku Trucks

  • bujqësi & rigs minierave

  • sweepers

  • Njësitë prerjet

  • Automjetet ushtarake

  • Të naftës dhe ujit shpuese Rigs

Borg Warner pjesë këmbimi
Fabco Transferimi Rastet
Mack Truck Transferimi Rastet
New Venture Gear pjesë kamion
Oshkosh Truck
Rindërtuar Rockwell Transferimi Rastet
Pjesë Spicer Truck
ZF pjesë këmbimi

Zgjidhni make tuaj më poshtë:

Rastet e reja Transfer
Borg Warner Transferimi Rastet
Fabco Transferimi Rastet
Mack Transferimi Rastet
New Venture Gear Transferimi Rastet
Oshkosh Transferimi Rastet
Rockwell Transferimi Rastet
Spicer Transferimi Rastet
ZF Transferimi Rastet

Ne kemi të gjitha modelet në magazinë gati për të anijeve në mbarë botën sot.
Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojmë transportin detar ndërkombëtar.

877-776-4600 ose 407-872-1901
Telefononi sot, marrë transferimit rastin tuaj nesër!