трансфер на случај

Како Дали Трансфер на случај работа?

The transfer case transfers power from the пренос to the front and rear axles by means of drive shafts. It also synchronizes the difference between the rotation of the front and rear wheels and may contain one or more sets of low range gears for off-road use. случаи Трансфер ви даде моќ на сите тркала, па може да се земе вашата камиони каде што делото е. Без оглед на терен; низ песок, кал, мраз, или снег, ќе имаат максимална енергија во сите брзини на пренос и за само за било која апликација надвор од автопат.

transfer case parts view

Подолу се заеднички апликации:

  • пожар Камиони

  • транзит Миксери

  • Ѓубре & Забрани Камиони

  • земјоделството & Рударство апаратури

  • чистачи

  • Влези единици

  • воени возила

  • Нафта и ископување апаратури Вода

Borg Warner резервни делови
Fabco Трансфер случаи
Мек камион Трансфер случаи
Нови вложување Менувач делови камион
Oshkosh камион
Обновеното Роквел Трансфер случаи
Spicer камион делови
ZF резервни делови

Изберете ја вашата марка подолу:

Нова трансфер случаи
Borg Warner Трансфер случаи
Fabco Трансфер случаи
Мек Трансфер случаи
Нови вложување Gear Трансфер случаи
Oshkosh Трансфер случаи
Роквел Трансфер случаи
Spicer Трансфер случаи
ZF Трансфер случаи

Ги имаме сите модели во парк подготвен да брод во светот денес.
Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот.

877-776-4600 или 407-872-1901
Повик денес, добие случај на преносот утре!