Spicer Transfer Case

bisi mindahkeun SpicerSpicer Transfer Kasus anu adaptable papanggih pertengahan kapal Gunung jeung aplikasi cicing salian langsung Gunung kana rupa-rupa transmisi Spicer nu nyadiakeun hiji assembly integral pikeun pamakéan kandaraan leuwih efisien. di pasir, es, salju, leutak atawa sasmita parna, aya anu sia aya aing kabeh roda drive nyandak anjeun ngaliwatan rupa bumi bener tangguh. Kalawan hal mindahkeun kami, Anjeun tiasa nyandak truk badag anjeun ka mana karya mangrupa, ngan ku cara uas sarta ngalakonan anu kabayang drive hareup.

Spicer Transfer Kasus kedah parabot baku dina paling “kabeh tujuan” kandaraan kayaning fleets kayu, kandaraan salju bajak na lapangan minyak hela sabab delivers kakuatan maksimum dina sakabéh speeds transmisi. Spicer Transfer Kasus bisa gandeng langsung ka transmisi bantu Spicer.

Spicer Models Transfer Case:

  • Modél waragad 28

  • Dana / Spicer 18

  • Dana / Spicer 20

  • Modél waragad 300

  • Spicer Modél 18

  • Spicer Modél 20

  • Spicer Modél 21

  • Spicer Modél 24

  • Spicer Modél 28

Mindahkeun Aplikasi Case:

  • transit mixer

  • truk logging
  • Kandaraan militér

  • dump & blok truk

  • seuneu truk

  • minyak & Rigs pangeboran cai

  • pertanian & truk pertambangan

Pikeun bantuan identifying bagian individual pikeun hal mindahkeun Anjeun, pintonan atanapi download diagram hal mindahkeun, manual sarta béréndélan patempatan didatangan kaca manual urang.

877-776-4600 / 407-872-1901
nelepon kiwari, nampi hal mindahkeun anjeun isukan!