Spicer Case Transfer

Spicer transferimi rastSpicer Transferimi Rastet janë të adaptueshëm për të përmbushur mes-anije malin dhe aplikimet palëvizshme përveç për të drejtuar të rritet në një shumëllojshmëri të transmetimeve Spicer e cila ofron një asamble integrale për përdorim më efikas të automjeteve. mbi rërë, akull, borë, baltë ose notat e rënda, Nuk ka asgjë si të gjitha-wheel drive për të marrë ju nëpërmjet terrenit të vërtetë të vështira. Me rastin tonë transferimit, ju mund të merrni kamionë tuaja të mëdha për të, ku puna është, thjesht duke tërhequr një levë dhe të angazhohen në makinë para rrotë.

Spicer Transferimi Rastet duhet të jetë pajisje standarde në shumicën “gjithë qëllimi” mjete të tilla si flotës lëndë druri, automjetet çan borë dhe në fushën e naftës transportin sepse ai jep fuqi maksimale në të gjitha shpejtësi të transmetimit. Spicer Transferimit raste mund të jetë i lidhur direkt me nje transmetim ndihmëse Spicer.

Spicer Rasti Transfer Models:

 • Model financimi 28

 • Dana / Spicer 18

 • Dana / Spicer 20

 • Model financimi 300

 • Spicer Model 18

 • Spicer Model 20

 • Spicer Model 21

 • Spicer Model 24

 • Spicer Model 28

Transferimi Aplikacione Case:

 • Mixer transit

 • prerjet Trucks
 • Automjetet ushtarake

 • Grumbull mbeturinash & Blloku Trucks

 • Fire Trucks

 • vaj & Rigs shpuese të ujit

 • bujqësi & minierave Trucks

Për ndihmë identifikimin e pjesëve individuale për rastin tuaj transferimit, Shiko ose shkarko Diagramet rast transferimi, manuale dhe listat Pjesë vizitoni faqen tonë manuale.

877-776-4600 / 407-872-1901
Telefononi sot, marrë transferimit rastin tuaj nesër!