Spicer Трансфер на случај

, преносот SpicerSpicer Трансфер случаи се прилагодливи за да се исполнат средината на брод планината и фиксните апликации во прилог на директна качи на различни Spicer преноси која обезбедува интегрален собранието за поефикасно користење на возилото. на песок, мраз, снег, кал или тешка оценки, Не постои ништо како погон на сите тркала да ве однесе низ многу тежок терен. Во нашиот случај трансфер, можете да ги вашите големи до каде што делото е, едноставно со повлекување на рачката и ангажирање на погон на предните тркала.

Spicer Трансфер случаи треба да биде стандардна опрема на повеќето “сите намена” возила како што се дрво флоти, рало возила и нафтено поле влечни поради тоа што обезбедува максимална енергија во сите брзини на пренос. Spicer Трансфер случаи може да биде во комбинација директно на помошни пренос Spicer.

Spicer Трансфер случај модели:

 • финансирање на модел 28

 • Дана / Spicer 18

 • Дана / Spicer 20

 • финансирање на модел 300

 • Spicer модел 18

 • Spicer модел 20

 • Spicer модел 21

 • Spicer модел 24

 • Spicer модел 28

Трансфер на случај Апликации:

 • транзит Миксер

 • Влези Камиони
 • воени возила

 • Ѓубре & Забрани Камиони

 • пожар Камиони

 • Нафта & Вода ископување апаратури

 • земјоделството & Рударство Камиони

За помош идентификување на поединечни делови за случајот на преносот, видите или преземете трансфер случај дијаграми, прирачници и делови листи посетете ја нашата страница прирачници.

877-776-4600 / 407-872-1901
Повик денес, добие случај на преносот утре!