Rebuilt transfer case

Rebuilt ZF Transfer Case

Di Transfer Global Case Supply kami stock anyar jeung diwangun deui bisi mindahkeun ZF, bagian ngagantian sarta nyieun pakakas, sadayana model nu sadia. Contact us keur bantuan 877-776-4600.

ZF transfer case

ZF kasus mindahkeun dicirikeun ku:
▪ design Compact tur beurat-dioptimalkeun
▪ speeds input High
▪ pompa minyak terpadu (meunang milih), pikeun cooling éksternal
▪ Operasi nepi ka dua numput steering darurat
▪ Dua jarak aci sadia
(VG 1600 / VG 2000)
▪ cocog sareng ADM 2
(Manajemén otomatis Girang-Train)
▪ Alus: Engageable PTO (2 000 nm)

Pikeun bantuan identifying bagian individual pikeun hal mindahkeun Anjeun, pintonan atanapi download diagram hal mindahkeun, manual sarta béréndélan patempatan didatangan kaca manual urang.

Rebuilt ZF Models Transfer Case na Bagian:

VG 750
VG 1200
VG 1600/300
VG 1600/396

DR 1610
VG 2700
VG 2000/300
VG 2000/396

ZF Transfer Case
spésifikasi VG 750 2 kagancangan VG 1600 2 kagancangan VG 2000 2 kagancangan VG 2700 2 kagancangan
Input torsi Max. (nm) 10,000 18,000 25,000 35,000
Input Speed ​​Max. (rpm) 3,500 2,800 2,800 2,800
Gear Rasio 1st gear / 2nd gear 1./2. .89/1.54 .89/1.54 .91/1.41
nyebarkeun 2.00 1.73 1.73 1.55
diferensial 1:2.00 1:2.696 1:2.696 1:2.60
aci Jarak (mm) 270 300 atawa 396 300 atawa 396 400
beurat 253.5 lbs (115 kg) 369.3 lbs (290 kg) 727.5 lbs (330 kg) 992 lbs (150 kg)
ZF VG 750 Transfer Case

ZF VG 750 Case mindahkeun

ZF VG 1600 Transfer Case

ZF VG 1600 Case mindahkeun

ZF VG 2000 Transfer Case

ZF VG 2000 Case mindahkeun

ZF VG 2700 Transfer Case

ZF VG 2700 Case mindahkeun

Sagala model hal mindahkeun rebuilt di stock siap ngilikan sakuliah dunya kiwari. Hiji panggero ka kami tur bisa nyadiakeun pengiriman barang internasional kalawan layanan dinten anu sami sadia.

877-776-4600 / 407-872-1901
nelepon kiwari, nampi rebuilt hal mindahkeun ZF anjeun isukan!