Rindërtuar ZF Case Transfer2018-11-15T12:19:54+00:00
Rebuilt transfer case

Rindërtuar ZF Case Transfer

Në të Transferimit Global Rasti Furnizim kemi aksioneve të reja dhe rindërtuar ZF transferimit rastin, pjesë këmbimi dhe rindërtuar kits, Të gjitha modelet janë në dispozicion. Na kontaktoni për ndihmë 877-776-4600.

ZF transfer case

rastet e transferimit ZF janë karakterizuar nga:
▪ Dizajn kompakt dhe pesha-optimizuar
▪ shpejtësi të lartë të dhëna
▪ pompë Integruar të naftës (fakultativ), për ftohje të jashtme
▪ Funksionimi i deri në dy pompa drejtues emergjente
▪ Dy distancat bosht dispozicion
(VG 1600 / VG 2000)
▪ Compatible me ADM 2
(Menaxhimi Automatic Drive-Train)
▪ Optional: te lidhur PTO (2 000 Nm)

Për ndihmë identifikimin e pjesëve individuale për rastin tuaj transferimit, Shiko ose shkarko Diagramet rast transferimi, manuale dhe listat Pjesë vizitoni faqen tonë manuale.

Rindërtuar ZF Modelet Rasti Transfer dhe Pjesë:

VG 750
VG 1200
VG 1600/300
VG 1600/396

DR 1610
VG 2700
VG 2000/300
VG 2000/396

ZF Case Transfer
specifikimetVG 750 2 shpejtësiVG 1600 2 shpejtësiVG 2000 2 shpejtësiVG 2700 2 shpejtësi
Input Torque Max. (Nm)10,00018,00025,00035,000
Speed ​​Input Max. (rpm)3,5002,8002,8002,800
Gear gear Raporti 1 / gear 21./2..89/1.54.89/1.54.91/1.41
përhapje2.001.731.731.55
diferencial1:2.001:2.6961:2.6961:2.60
Shaft Distance (mm)270300 ose 396300 ose 396400
peshë253.5 lbs (115 kg)369.3 lbs (290 kg)727.5 lbs (330 kg)992 lbs (150 kg)
ZF VG 750 Transfer Case

ZF VG 750 Rasti Transfer

ZF VG 1600 Transfer Case

ZF VG 1600 Rasti Transfer

ZF VG 2000 Transfer Case

ZF VG 2000 Rasti Transfer

ZF VG 2700 Transfer Case

ZF VG 2700 Rasti Transfer

Çdo modele rast transferimi rindërtuar në magazinë gati për të anijeve në mbarë botën sot. Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë transportin detar ndërkombëtar me shërbim të njëjtën ditë në dispozicion.

877-776-4600 / 407-872-1901
Telefononi sot, marrë rindërtuar tuaj ZF transferimit rastin nesër!

Call Now Button
Call Us
pjesë