Rebuilt transfer case

Обновеното ZF Трансфер на случај

На Глобал Трансфер на случај на снабдувачки Ние акции нови и реконструирани, преносот ZF, резервни делови и обнова на колекции, Сите модели не се достапни. Контактирајте не за помош 877-776-4600.

ZF transfer case

случаи трансфер ZF се карактеризираат со:
▪ Компактен и тежина оптимизиран дизајн
▪ Голема брзина на влез
▪ Интегрирана пумпа за масло (изборен), за надворешно ладење
▪ работа до две итни случаи за управување пумпи
▪ Две растојанија вратило на располагање
(VG 1600 / VG 2000)
▪ Компатибилен со ADM 2
(Автоматско Drive-воз за управување со)
▪ Факултативна: ангажиран PTO (2 000 nm)

За помош идентификување на поединечни делови за случајот на преносот, видите или преземете трансфер случај дијаграми, прирачници и делови листи посетете ја нашата страница прирачници.

Обновеното ZF Трансфер случај модели и делови:

VG 750
VG 1200
VG 1600/300
VG 1600/396

DR 1610
VG 2700
VG 2000/300
VG 2000/396

ZF Трансфер на случај
спецификации VG 750 2 брзина VG 1600 2 брзина VG 2000 2 брзина VG 2700 2 брзина
Внесете Макс вртежен момент. (nm) 10,000 18,000 25,000 35,000
Внесете Брзина Макс. (вртежи во минута) 3,500 2,800 2,800 2,800
Менувач сооднос 1-ва брзина / 2-ра брзина 1./2. .89/1.54 .89/1.54 .91/1.41
ширење 2.00 1.73 1.73 1.55
диференцијални 1:2.00 1:2.696 1:2.696 1:2.60
вратило Одалеченост (mm) 270 300 или 396 300 или 396 400
Тежина 253.5 lbs (115 килограм) 369.3 lbs (290 килограм) 727.5 lbs (330 килограм) 992 lbs (150 килограм)
ZF VG 750 Transfer Case

ZF VG 750 трансфер на случај

ZF VG 1600 Transfer Case

ZF VG 1600 трансфер на случај

ZF VG 2000 Transfer Case

ZF VG 2000 трансфер на случај

ZF VG 2700 Transfer Case

ZF VG 2700 трансфер на случај

Секое модели трансфер обновеното случај во парк подготвен да брод во светот денес. Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот со истиот ден услуга достапна.

877-776-4600 / 407-872-1901
Повик денес, добиете вашиот случај обновеното пренос ZF утре!