Rindërtuar Case Transfer

Shenjat e një Rasti Dështimi Transfer

Mënyra rasti juaj transferimi punon është se ajo merr fuqi nga transmetimi dhe drejton atë në të dy skajet e automjetit tuaj, ose boshtet, me dy boshte të veçanta makinë. Ju mund të gjetur atë në pjesën e pasme të transmetimit, ku ajo merr fuqinë e tij nga motori. Pasi fuqia vjen përmes motorit të transmetimit, ajo shkon përmes rastit të transferuar në para dhe rrotat e pasme. Nëse rasti juaj transferimi dështon ju mund të rregulloni atë, ose zëvendësojeni me një kuti transferimi të re ose të rindërtuar. Kur rasti juaj transferimi fillon të dështojë ju mund të vëreni çështjet në vijim:

zhurmë të çuditshme

Dëgjuar një zhurmë që tingëllon si një ingranazh popping nga mund të tregojnë se duhet më shumë lubrifikim, ose se një komponent i veshur. Ai gjithashtu mund të thotë se ingranazhet tuaja janë Rasti rindërtuar transferimiveshur apo të dëmtuar, apo se zinxhir juaj është dëmtuar, në një zinxhir të shtyrë transferimit rast.

Gears Popping Out

Nëse ingranazhet e tu mbajtur popping jashtë, kjo mund të thotë se ingranazhet tuaja janë të veshur dhe nuk mund të mbani kamion tuaj në dy ose katër wheel drive. Kjo është zakonisht një çështje që vjen gradualisht, por mund të tregojë një problem serioz.

rrjedh Seals

Pas kohe vulat tuaja mund të prishen dhe të fillojnë të rrjedhje. Nëse ju nuk adresojnë një vulë rrjedh ajo mund të çojë në vajosje joadekuate dhe dëmtim të rëndë të brendshme.

Zhvendosja e vështirë

Hard zhvendosur mund të shkaktohet nga një ndryshim lidhjes që është vendosur ose veshur. Në disa raste, lidhja thjesht ka nevojë për lubrifikim. Nëse lidhja është në rregull, problemi mund të shkaktohet nga forks përkulura apo të dëmtuara ndryshim brenda rast të transferimit.

Transferimi Case dridhem

Një lëvizje e fortë kërcitëse që ndodh gjatë përshpejtimit mund të shkaktohet nga nivelet e lëngjeve, transferimin e lirë fasteners lëndës, Ingranazhet veshur apo kushineta, ose thonj brendshme defektive. Nje dridhje mund të ndodhë me shpejtësi të ulët në mjetet me një bashkim të dëmtuar viskoze ose paketë tufë.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, na japin një telefonatë.

(877) 776-4600 / 407-872-1901
Telefononi Sot, marrë transferimit të rindërtuar rastin nesër!

Transferimi i pjesëve rast troubleshooting

Transferimi Case Diagnoza (me kohë të pjesshme makinë)
problem Shkak është e mundur zgjidhje
Operacioni Noisy * 1. kushineta veshur, splines, ingranazhet dëmtuara ose boshte veshur
2. Nivelet e ulëta vajosje
3. rritet lirshme ose të thyera
1. rindërtimin njësi
2. Plotësoni në nivelin e duhur
3. Forcojë ose të zëvendësojë rritet
Hedhje nga makinë 2-wheel 1. Shift levë detent pranverë të dobët ose të thyera
2. Rrëshqitja tufë vizore sipërfaqe angazhuar veshur apo tapered
1. Replace pranverë
2. Të zëvendësuar pjesët e veshur
Hedhje nga veshje në makinë 4-wheel 1. Shift ndërhyrje levë me kat pan
2. transferimin e tepërt lëvizje rasti
3. Rrëshqitje clitch sipërfaqe angazhuar tapered ose veshur
4. Përkulura zhvendosje pirun
5. Shift shufra detent pranverë të dobët ose të thyera
6. Shift levë pranverë rrotullim nuk mbajnë
7. kushineta veshur, dhëmbë marsheve ose në akset
1. Të sigurojë pastrimin e duhur
2. Kontrollo / zëvendësojë transferimit të rasteve rritet
3.Të zëvendësuar pjesët e veshur
4. Zëvendësuar zhvendosje pirun
5. Zëvendësuar sustë detent
6. Zëvendësuar sustë rrotullim
7. njësia rregullim

*shënim: kutitë e transferimit duke përdorur një makinë ingranazhesh do të prodhojnë një rënkim ingranazhesh, kjo eshte normale

Transferimi Case Diagnoza (makinë me kohë të plotë)
problem Shkak është e mundur zgjidhje
Operacioni Noisy 1. Niveli i ulët ose të pahijshme vajosje
2. që veprojnë në “lokaut” në hard rrugët sipërfaqe të thatë.
3. veshin e tepruar në ingranazhet, zinxhirët ose diferencat
4. rritet lirshme ose të përkeqësuar.
1. Plotësoni në nivelin e duhur
2. Shift jashtë “lokaut”
3. Rindërtimin si të nevojshme
4. Forcojë ose të zëvendësojë rritet.
Hedhje ose është e vështirë për të zhvendosur jashtë rrezes së ulët 1. Lidhje Shift rregulluar në mënyrë të paligjshme, prirje apo thyer
2. binarët ndryshim të thatë ose të shënuar
3. Pjesë njësi Reduktimi konsumuara ose të dëmtuara
1. përshtat, shpjegoj ose të zëvendësojë ndryshim lidhjen
2. i pastër, polish ose lyej si të nevojshme
3. Riparuar ose zëvendësuar sipas nevojës
Lokaut nuk do të angazhohet 1. Pjesë lokaut dëmtuara
2. kontrolli i dëmtuar vakum, linjat loose ose të dëmtuara vakum
3. Dëmtuar ndryshim lidhje
1. Riparimi si të nevojshme
2. Zëvendëso kontrollit / Replace ose lidhni zorrën vakum
3. Riparojë ose të zëvendësojë
makinë me dy-wheel nuk do të angazhohen 1. Nuk ka vakum / Lirshme ose të thyera hoses
2. motor dëmtuar ndryshim (bosht)
3. motor dëmtuar ndryshim (rast transferimi)
1. Replace çorape dhe të sigurojë të gjitha lidhjet e lirshme
2. Zëvendësuar motor zhvendosje
3. Zëvendësuar motor zhvendosje
makinë me katër-wheel nuk do të angazhohen 1. Nuk ka vakum / Lirshme ose të thyera hoses
2. motor dëmtuar ndryshim (bosht)
3. transferimi i detyrueshëm ose të thyera rasti ndryshim lidhje
4. Dëmtuar bosht ndryshim lidhje
5. Rasti dëmtuar transferimi
1. Replace çorape dhe të sigurojë të gjitha lidhjet e lirshme
2. Zëvendësuar motor zhvendosje
3. Riparuar ose zëvendësuar ndryshim lidhjen
4. Riparuar ose zëvendësuar ndryshim lidhjen
5. Riparojë ose të zëvendësojë transferimit rastin
Automjet shtjellat kur lëvizëse i drejtë 1. Madhësia krahasohen në mënyrë të parregullt gomave
2. presion të pabarabartë gomave (bosht)
1. Përdorin grup përputhet e goma
2. Rregullo nivelin e presionit të ajrit në nivelin e rekomanduar