Rindërtuar New Venture Gear Rasti Transfer2018-11-15T12:18:30+00:00
Rebuilt New Venture Gear Transfer Case

Rindërtuar New Venture Gear Rasti Transfer

Ne gjithashtu pjesë të aksioneve zëvendësim për të gjitha modelet rindërtuar Transferimit New Venture Gear. kits riparim, shumë më tepër New Venture Gear modele Rasti Transfer dhe pjesët në dispozicion.

Below are some of the new and rebuilt New Venture Gear transfer case models we have in stock.

Nëse ju nuk e gjeni modelin që ju jeni duke kërkuar për, na japin një telefonatë. Ne kemi të gjitha e bën dhe modelet në dispozicion.

rebuilt New Venture Gear transfer case

Procesi i ri 203
Procesi i ri 205
Procesi i ri 207
Procesi i ri 208
Procesi i ri 218
Procesi i ri 119
Procesi i ri 128

Procesi i ri 129
Procesi i ri 229
Procesi i ri 231
Procesi i ri 233
Procesi i ri 241
Procesi i ri 242
Procesi i ri 249

Për të parë ose shkarko Diagramet rast transferimi, manuale dhe listat Pjesë vizitoni faqen tonë manuale.

(877) 776-4600 / 407-872-1901
Telefononi Sot, marrë transferimit rastin tuaj nesër!

Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë të anijeve të njëjtin shërbim ndërkombëtar ditë.

New Venture/ New Process Transfer Case Guide
modelAplikimetllojLow-Rangediferencial
New Procesi NP20373 – 79 GM fullsize
74 – 79 Dodge fullsize
74 – 79 Ford fullsize
zinxhir makinë, kohë e plotë, hedhur rastin hekuri, ndryshim manual2.01 : 1hapur
New Procesi NP20567 – 91 GM fullsize
73 – 79 Ford fullsize
69 – 93 Dodge fullsize
65 – 75 kamioncina H
Gear makinë, me kohë të pjesshme, hedhur rastin hekuri, ndryshim manual1.96 : 1I bllokuar
New Procesi NP20784 – 87 Jeep XJ
87 Jeep YJ
zinxhir makinë, me kohë të pjesshme, hedhur rastin alumini, ndryshim manual2.61 : 1I bllokuar
New Procesi NP20881 – 86 GM fullsize
80 – 86 F250 / F350, kalë i egër
82 – 87 Dodge fullsize
80 – 88 Jeep J10
80 – 83 Jeep Cherokee
84 – 88 Jeep Wagoneer
zinxhir makinë, me kohë të pjesshme, hedhur rastin alumini, ndryshim manual2.61 : 1I bllokuar
New Procesi NP21980 – 82 Jeep Cherokee, Wagoneerzinxhir makinë, hedhur rastin alumini, vakuum / actuation mekanik, kohë e plotë2.61 : 1i trashë
New Procesi NP22886 Jeep Cherokee / Grand Cherokee, Wagoneer, Comanchezinxhir makinë, hedhur rastin alumini, vakuum / actuation mekanik2.60 : 1hapur
New Procesi NP22982 – 92 Jeep Cherokee, Wagoneer, Grand Cherokeezinxhir makinë, hedhur rastin alumini, zhvendosje mekanike, kohë e plotë2.61 : 1i trashë
New Procesi NP23188+ S10, hap me levë, xhaketë sportive
87+ Jeep Wrangler, Cherokee, Comanche, Grand Cherokee, Wagoneer
94 – 01 Dodge fullsize
88 – 00 Dodge Durango, Dakota
zinxhir makinë, hedhur rastin alumini, me kohë të pjesshme2.72 : 1I bllokuar
New Procesi NP23392+ S10, xhaketë sportive, hap me levë
01 – 03 Dodge Dakota
98 – 00 Isuzu Hombre
zinxhir makinë, hedhur rastin alumini, ndryshim elektrike, me kohë të pjesshme2.72 : 1
New Procesi NP23699 – 05 S10 Blazer
99 – 04 S10 Pickup
zinxhir makinë, rast magnez, ndryshim elektrike, me kohë të pjesshme2.72 : 1
New Procesi NP24181 – 99 GM fullsize pije & SUV
88+ Dodge fullsize
pije
03+
Jeep Wrangler
87+ Ramcharger
zinxhir makinë, hedhur rastin alumini, me kohë të pjesshme2.72 : 1I bllokuar
New Procesi NP24297+ Dodge Durango, Dakota
87+ Jeep Cherokee, Wagoneer, Grand Cherokee
92 – 06 Hummer
zinxhir makinë, hedhur rastin alumini, me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë2.72 : 1hapur
Procesi NV243 New96 – 99 GM fullsizezinxhir makinë, hedhur rastin alumini, me kohë të pjesshme2.72 : 1
Procesi NV246 New98+ GM Tahoe, Yukon, periferik, Escalade, ortek, dhe pijezinxhir makinë, rast magnez, kohë e plotë, ndryshim elektrike2.72 : 1
Procesi NV247 New99 – 04 Jeep Grand Cherokeestrehim alumini, makinë zinxhir, kohë e plotë2.72 : 1GeroDisc
Procesi NV249 New93 – 98 Jeep Grand Cherokeestrehim alumini, makinë zinxhir, kohë e plotë, ndryshim manual2.72 : 1i trashë
Procesi NV271 New03 – 12 Ram 2500/3500
08 – 12 Ram 4500/5500
99 – 08 F250 / F350 / F450 / F550
zinxhir makinë, strehim alumini, me kohë të pjesshme, ndryshim manual2.72 : 1I bllokuar
Procesi NV273 NewRam 2500/3500
08 – 12 Ram 4500/5500
99 – 08 F250 / F350 / F450 / F550
zinxhir makinë, strehim alumini, me kohë të pjesshme, ndryshim elektrike2.72 : 1I bllokuar
Call Now Button
Call Us
pjesë