Rebuilt New Venture Gear Transfer Case

Обновеното новиот потфат за опрема за пренос на случај

Ние, исто така, акциите на резервни делови за сите обновил новиот потфат за опрема за пренос Модели. ремонт колекции, многу повеќе модели и делови на располагање трансфер на случај Нови вложување Gear.

Below are some of the new and rebuilt New Venture Gear transfer case models we have in stock.

Ако не ви се најдат на модел кој го барате, ни даде на повик. Ги имаме сите марки и модели на располагање.

rebuilt New Venture Gear transfer case

нов процес 203
нов процес 205
нов процес 207
нов процес 208
нов процес 218
нов процес 119
нов процес 128

нов процес 129
нов процес 229
нов процес 231
нов процес 233
нов процес 241
нов процес 242
нов процес 249

За да ги видите или преземете трансфер случај дијаграми, прирачници и делови листи посетете ја нашата страница прирачници.

(877) 776-4600 / 407-872-1901
Повик денес, добие случај на преносот утре!

Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот истиот ден услуга.

New Venture/ New Process Transfer Case Guide
модел апликации тип Низок опсег диференцијални
Нов процес NP203 73 – 79 ГМ fullsize
74 – 79 Dodge fullsize
74 – 79 Ford fullsize
синџирот на диск, цело време, леано железо случај, рачен смена 2.01 : 1 Отворено
Нов процес NP205 67 – 91 ГМ fullsize
73 – 79 Ford fullsize
69 – 93 Dodge fullsize
65 – 75 H магнети
опрема диск, со скратено работно време, леано железо случај, рачен смена 1.96 : 1 заклучена тема
Нов процес NP207 84 – 87 Џип XJ
87 Џип YJ
синџирот на диск, со скратено работно време, фрлија алуминиумски случај, рачен смена 2.61 : 1 заклучена тема
Нов процес NP208 81 – 86 ГМ fullsize
80 – 86 F250 / F350, Bronco
82 – 87 Dodge fullsize
80 – 88 Џип J10
80 – 83 Jeep Cherokee
84 – 88 Џип Wagoneer
синџирот на диск, со скратено работно време, фрлија алуминиумски случај, рачен смена 2.61 : 1 заклучена тема
Нов процес NP219 80 – 82 Jeep Cherokee, Wagoneer синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, вакуум / механички активирање, цело време 2.61 : 1 вискозна
Нов процес NP228 86 Jeep Cherokee / Grand Cherokee, Wagoneer, Comanche синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, вакуум / механички активирање 2.60 : 1 Отворено
Нов процес NP229 82 – 92 Jeep Cherokee, Wagoneer, Grand Cherokee синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, механички поместување, цело време 2.61 : 1 вискозна
Нов процес NP231 88+ S10, Џими, палто
87+ Jeep Wrangler, Cherokee, Comanche, Grand Cherokee, Wagoneer
94 – 01 Dodge fullsize
88 – 00 Dodge Durango, Дакота
синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, со скратено работно време 2.72 : 1 заклучена тема
Нов процес NP233 92+ S10, палто, Џими
01 – 03 Dodge Дакота
98 – 00 Isuzu hombre
синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, електрични промена, со скратено работно време 2.72 : 1
Нов процес NP236 99 – 05 S10 палто
99 – 04 S10 пикап
синџирот на диск, магнезиум случај, електрични промена, со скратено работно време 2.72 : 1
Нов процес NP241 81 – 99 ГМ fullsize пикап & SUV
88+ Dodge fullsize
земам
03+
Jeep Wrangler
87+ Ramcharger
синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, со скратено работно време 2.72 : 1 заклучена тема
Нов процес NP242 97+ Dodge Durango, Дакота
87+ Jeep Cherokee, Wagoneer, Grand Cherokee
92 – 06 Hummer
синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, скратено работно време или со полно работно време 2.72 : 1 Отворено
Нов NV243 Процес 96 – 99 ГМ fullsize синџирот на диск, фрлија алуминиумски случај, со скратено работно време 2.72 : 1
Нов NV246 Процес 98+ ГМ Тахо, Јукон, Квартален, Escalade, лавина, и пикап синџирот на диск, магнезиум случај, цело време, електрични промена 2.72 : 1
Нов NV247 Процес 99 – 04 Jeep Grand Cherokee алуминиумско куќиште, синџирот на диск, цело време 2.72 : 1 GeroDisc
Нов NV249 Процес 93 – 98 Jeep Grand Cherokee алуминиумско куќиште, синџирот на диск, цело време, рачен смена 2.72 : 1 вискозна
Нов NV271 Процес 03 – 12 овен 2500/3500
08 – 12 овен 4500/5500
99 – 08 F250 / F350 / F450 / F550
синџирот на диск, алуминиумско куќиште, со скратено работно време, рачен смена 2.72 : 1 заклучена тема
Нов NV273 Процес овен 2500/3500
08 – 12 овен 4500/5500
99 – 08 F250 / F350 / F450 / F550
синџирот на диск, алуминиумско куќиште, со скратено работно време, електрични промена 2.72 : 1 заклучена тема