Rindërtuar Mack Rasti Transfer

Produktet Mack janë provuar të besueshme dhe të dizajnuara për të qëndruar deri në çdo gjë që ju hedhin në ta. We offer a complete stock of new and rebuilt Mack transfer case options. Ne gjithashtu pjesë të aksioneve zëvendësim për të gjitha modelet rindërtuara rast të transferimit, kits rregullim. We supply all transfer case models and parts available. We also offer Single and 2 Dy modele rast të transferimit shpejtësi. Të gjitha rastet remanufactured transferimit të vijë me një garanci të kufizuar një vit.

Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë transportin detar ndërkombëtar me shërbim të njëjtën ditë 877-776-4600.

Rebuilt Mack Transfer Case

pas informacioni Kodi Modeli vuloset në fund pjatë e pasme të rastit transferimit, vetëm në të djathtë të mbuluar pasme countershaft duke mbajtur. Refer to image below.

Transferimi identifikimi modeli rasti

Lokacioni i Identifikimit vulosje është në Rear End Plate

1. Njësia Simboli Identification
TC = rast Transfer
25 = Family, seri
2 = Përparmë në raport pasme drejtimit
0 = Raportet varg Hi / Lo
2. Transferimi Case Serial Jo.
3. Transferimi Kuvendin Case (pjesë) jo.
* = Numra mund të variojë
4. Opsione (PTO, pompë të naftës)

Nevojë për ndihmë IDENTIFIKIMIN TUAJ RASTI TRANSFERIMI? JAP SHBA Një telefonatë

877-776-4600 / 407 -872-1901
Telefononi sot, marrë transferimit të rindërtuar rastin nesër!

Për të parë ose shkarko Diagramet rast transferimi, manuale dhe listat Pjesë vizitoni faqen tonë manuale.

Mack Rasti Transfer Models
TC 15
TC 150
TC 151
TC 152
TC 1510
TC 1520

Mack Rasti Transfer Models
TC 25
TC 250
TC 251
TC 252
TC 2250
TC 2510
TC 2520

Mack TC15 & Raportet TC25 Gear
model Raportet Hi-varg Raportet Low-varg Raportet Front Drive
TC15 .999 2.593 .965
TC150 .768 1.992 .965
TC151 .999 2.593 .838
TC1510 .768 1.992 .838
TC152 .999 2.593 1.000
TC1520 .768 1.992 1.000
TC25 1.360 2.593 .965
TC250 1.045 1.992 .965
TC251 1.360 2.593 .838
TC2510 1.045 1.992 .838
TC252 1.360 2.593 1.000
TC2520 1.045 1.992 1.000