Обновеното Мек Трансфер на случај

Мек производи се докажано сигурен и со цел да му се спротивстави на она што ќе го фрли во нив. We offer a complete stock of new and rebuilt Mack transfer case options. Ние, исто така, акциите на резервни делови за сите модели изградена случај трансфер, ремонт колекции. We supply all transfer case models and parts available. We also offer Single and 2 Две брзина на трансфер модели случај. Сите случаи повторно воспоставени од фабриката трансфер доаѓаат со ограничен една година гаранција.

Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот со ист ден на услуги 877-776-4600.

Rebuilt Mack Transfer Case

Следниве информации модел код е врежан на задниот крај плоча на случај на трансфер, само на правото на задните лого капакот на вал. Refer to image below.

трансфер идентификација случај модел

Локација на идентификација печат е на задниот крај Плоча

1. Идентификација единица Симбол
TC = случај трансфер
25 = семејство, серија
2 = Пред да се сооднос на задното возење
0 = Hi / LO соодноси опсег
2. Трансфер на случај сериски Не.
3. Трансфер на случај Собранието (дел) Не.
* = Бројки може да се разликуваат
4. опции (PTO, бензинска пумпа)

Ви треба дополнителна помош идентификување на вашиот ТРАНСФЕР НА СЛУЧАЈ? Дајте ни повик

877-776-4600 / 407 -872-1901
Повик денес, добиете вашиот случај трансфер обновеното утре!

За да ги видите или преземете трансфер случај дијаграми, прирачници и делови листи посетете ја нашата страница прирачници.

Мек Трансфер случај модели
TC 15
TC 150
TC 151
TC 152
TC 1510
TC 1520

Мек Трансфер случај модели
TC 25
TC 250
TC 251
TC 252
TC 2250
TC 2510
TC 2520

Мек TC15 & TC25 брзините
модел Hi-Опсег Коефициенти Низок опсег Коефициенти Погон на предните Коефициенти
TC15 .999 2.593 .965
TC150 .768 1.992 .965
TC151 .999 2.593 .838
TC1510 .768 1.992 .838
TC152 .999 2.593 1.000
TC1520 .768 1.992 1.000
TC25 1.360 2.593 .965
TC250 1.045 1.992 .965
TC251 1.360 2.593 .838
TC2510 1.045 1.992 .838
TC252 1.360 2.593 1.000
TC2520 1.045 1.992 1.000