Mack Case Transfer

We offer a complete stock of new and Mack transfer case options. Ne gjithashtu pjesë të aksioneve zëvendësim për të gjitha modelet rindërtuara rast të transferimit, kits rregullim. Produktet Mack janë provuar të besueshme dhe të dizajnuara për të qëndruar deri në çdo gjë që ju hedhin në ta. We supply all transfer case models and parts available. We also offer Single and 2 Dy modele rast të transferimit shpejtësi.

TC 250 Mack transfer case

Telefononi sot dhe për të marrë transferimin rastin tuaj nesër 877-776-4600 / 407-872-1901.

Mack TC15 & Raportet TC25 Gear
model Raportet Hi-varg Raportet Low-varg Raportet Front Drive
TC15 .999 2.593 .965
TC150 .768 1.992 .965
TC151 .999 2.593 .838
TC1510 .768 1.992 .838
TC152 .999 2.593 1.000
TC1520 .768 1.992 1.000
TC25 1.360 2.593 .965
TC250 1.045 1.992 .965
TC251 1.360 2.593 .838
TC2510 1.045 1.992 .838
TC252 1.360 2.593 1.000
TC2520 1.045 1.992 1.000