Мек Трансфер на случај

We offer a complete stock of new and Mack transfer case options. Ние, исто така, акциите на резервни делови за сите модели изградена случај трансфер, ремонт колекции. Мек производи се докажано сигурен и со цел да му се спротивстави на она што ќе го фрли во нив. We supply all transfer case models and parts available. We also offer Single and 2 Две брзина на трансфер модели случај.

TC 250 Mack transfer case

Повик денес и да добијат случај на преносот утре 877-776-4600 / 407-872-1901.

Мек TC15 & TC25 брзините
модел Hi-Опсег Коефициенти Низок опсег Коефициенти Погон на предните Коефициенти
TC15 .999 2.593 .965
TC150 .768 1.992 .965
TC151 .999 2.593 .838
TC1510 .768 1.992 .838
TC152 .999 2.593 1.000
TC1520 .768 1.992 1.000
TC25 1.360 2.593 .965
TC250 1.045 1.992 .965
TC251 1.360 2.593 .838
TC2510 1.045 1.992 .838
TC252 1.360 2.593 1.000
TC2520 1.045 1.992 1.000