Fabco Case Transfer

Me një rast të transferimit Fabco ju merrni lëvizshmëri optimal, qëndrueshmëri të shkëlqyer dhe i aftë për aplikime të shumta, duke përfshirë të mesme- dhe kamionë të rëndë për off- dhe aplikacionet në-autostradë, makineri bujqësore, pajisjeve të minierave dhe aplikimet e mbrojtjes. Ata janë një mundësi optimale për shumë industri, duke përfshirë; bujqësor, autobus, ndërtimet, dobi, mbrojtje, zjarr & shpëtim, vinça Mobile, port & traktorë terminal, makina hekurudhor, trailers and trucks. At Global Transfer Case Supply we have transfer case models in stock ready to ship worldwide today. We offer new and rebuilt transfer case options in single speed and 2 shpejtësi, për të përmbushur të gjitha nevojat rastin tuaj transferimit. Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë transportin detar ndërkombëtar me shërbim të njëjtën ditë.

Çdo rast rindërtuar transferimi në magazinë gati për të anijeve të gjithë botën sot. Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë të anijeve të njëjtin shërbim ndërkombëtar ditë.

Fabco Single Speed ​​Rasti Transfer Models:
TC-170, TC-170-23, TC-143

Fabco 2 Transferimi Speed ​​Models Rasti:
TC-38, TC-200, TC-237, TC-270, TC-142, TC-1702

Për të parë ose shkarko Diagramet rast transferimi, manuale dhe listat Pjesë vizitoni faqen tonë manuale.

Fabco Transfer Case

Telefononi sot, marrë transferimit rastin tuaj nesër!
877-776-4600 / 407-872-1901