Fabco Трансфер на случај

Во случај на трансфер Fabco ќе добие оптимална мобилност, одлична издржливост и се вклопуваат за повеќе апликации, вклучувајќи ги и средни- и тешки камиони за исклучување- и апликации на друмските, земјоделски машини, рударска опрема и одбрана апликации. Тие се оптимална опција за многу индустрии вклучувајќи; земјоделски, автобус, конструкции, алатка, одбрана, оган & спаси, мобилни кранови, порта & терминал трактори, железнички вагони, trailers and trucks. At Global Transfer Case Supply we have transfer case models in stock ready to ship worldwide today. We offer new and rebuilt transfer case options in single speed and 2 брзина, да ги исполни сите ваши потреби, преносот. Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот со ист ден на услуги.

Секој случај изградена трансфер во парк подготвен да брод во светот денес. Еден повик за нас и ние може да обезбеди меѓународен превозот истиот ден услуга.

Fabco една брзина за пренос на случај модели:
TC-170, TC-170-23, TC-143

Fabco 2 Брзината на пренос на случај модели:
TC-38, TC-200, TC-237, TC-270, TC-142, TC-1702

За да ги видите или преземете трансфер случај дијаграми, прирачници и делови листи посетете ја нашата страница прирачници.

Fabco Transfer Case

Повик денес, добие случај на преносот утре!
877-776-4600 / 407-872-1901