Borg Warner Case Transfer

Borg Warner offers a complete line of transfer cases. Product development is a core strength of a Borg Warner transfer case with attributes such as NVH, efikasitetit të karburantit, dhe vlera në ballë. Borg Warner ka të jashtëzakonshme në shtëpi kompetenca në elektronikë, kontrollet, dhe integrimi i nivelit të automjeteve që janë në dispozicion për të ndihmuar klientët. At Global Transfer Case Supply we have transfer case models in stock ready to ship worldwide today. Ne ofrojmë të reja dhe i rindërtuar mundësitë për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja të rasteve transferimi. Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojë transportin detar ndërkombëtar me shërbim të njëjtën ditë.

Borg Warner numër Transfer modeli i rastit:

Borg-Warner 1305
Borg-Warner 1345
Borg-Warner 1350
Borg-Warner 1354
Borg-Warner 1356
Borg-Warner 1359
Borg-Warner 1370

Borg-Warner 4401
Borg-Warner 4405
Borg-Warner 4406
Borg-Warner 4407
Borg-Warner 4470
Borg-Warner 4472
dhe me shume, vetëm na telefononi!

Borg Warner Transfer Case

Për të parë ose shkarko Diagramet rast transferimi, manuale dhe listat Pjesë vizitoni faqen tonë manuale.

877-776-4600 / 407-872-1901
Telefononi sot, marrë transferimit rastin tuaj nesër!